2013. március 28., csütörtök

Az agyam, mintha tele lenne takonnyal, ugy erzem magam. Mint egy hatalmas takonygolyo. Egy bazi nagy takonygolyo. Ez lesz a diliblog? Szetszorjam a vilagba az agymenesemet, csak hogy ne magamba fojtsam, es oruljek meg itt szepen csendben?
kiprobaljuk.
hatha mukodik.

nos. csutortok. 28/03/2013.
55 kilogramm. piros orr. gulu szemek. hanyinger. meg mindig sokat gondolok a Kristofra. (Megerdemli a nagybetut? Ezentul csak K.) D.-t, az agymanipulacios egyent, egyenkent betettem a kukaba lelkiismereti gondok miatt. Azt hiszem jobb lesz, ha eszembe sem jut.
Megoldas? Valaki mas? ..Ugyan. Kezd kisse gyerekes es buta lenni ez az egesz. Na meg persze 8 evvel ezelotti strategiat kovetek. Ideje frissiteni.
(8 ev?! te jo isten. vajon fejlodtem valamit? lassuk csak... ezennel fogadom, ha utamba kerulne N., a vilag legintelligensebb egyenekent fogok viselkedni. Mosolygok, es nem kepzelem azt, hogy eppen a fold melyere dongolom egy bazi nagy vaskalapaccsal... torolni kene a nevem alol ezt a blogot. de nem, mert felvallalom. fel en.)

hely: Hellerup, Koppenhaga
megis, mintha itt sem lennek. persze felig-meddig mar megfulladtam a takonyban, ami az arcuregeimben felgyulemlett az elmult heten, valoszinuleg ez okozhatta a drasztikus mennyisegu agysejt-pusztulast is. (RIP) tenyleg szornyen szanalmas, szoval mit lehet tenni?

ezentul max 2 sor, aztan mondjuk almale. Vagy az a nagyon finom vernarancsle... mmm.... igy talan eletben maradok egy atmulatni keszult ejszakan. daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanozni, jajj csak kezdhessem mar el a sulit! KONYVTAR. olvasnivalora szomjazik az agyam, ugy erzem, mintha a szinapszisaim atvezetnenek egy vegteleb hosszu sivatagon, es egyszeruen nem ernek el soha az oazist...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése